Products
Water Decoloring Agent
PAM-Polyacrylamide

produk

Cai bersih Dunya bersih

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

about us

naon urang ngalakukeun

Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd. perenahna di kampung halaman perlindungan lingkungan- kota Jiangsu Yixing di sisi situ Taihu. Perusahaan urang asup industri pangolahan cai ti saprak 1985 ku nyayogikeun bahan kimia sareng solusi pikeun sagala rupa pepelakan pembuangan limbah industri sareng kota. Kami salah sahiji perusahaan pangheulana ngahasilkeun sareng ngajual bahan kimia pangobatan cai di Cina. Kami damel kerjasama sareng langkung ti 10 lembaga riset ilmiah pikeun ngembangkeun produk énggal sareng aplikasi énggal. Kami parantos akumulasi pangalaman anu beunghar sareng ngawangun sistem téoritis anu sampurna, sistem kontrol kualitas sareng kamampuan anu kuat pikeun ngadukung jasa. Ayeuna urang parantos ngembangkeun janten skala ageung integrator bahan kimia pangobatan cai.

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual

aplikasi

Cai bersih Dunya bersih

  • 01 1985

    Ngadegkeun

  • 02 60+

    Produk

  • 03 24 jam

    Palayanan

  • 04 180+

    Nagara

  • 05 50%

    Ékspor

wartos

Cai bersih Dunya bersih

Kumaha Ngagunakeun Bahan Kimia Pangobatan Cai 1

Cara Ngagunakeun Bahan Kimia Pangobatan Cai 1 Urang ayeuna langkung merhatoskeun pikeun ngubaran cai limbah nalika polusi lingkungan beuki parah. Bahan kimia panguburan cai mangrupikeun pembantu anu diperyogikeun pikeun alat-alat panguburan cai limbah. Bahan kimia ieu béda-béda dina ...

Kumaha Ngagunakeun Bahan Kimia Pangobatan Cai 1

Kumaha Nganggo Trea Cai ...
langkung >>

Kumaha Ngagunakeun Bahan Kimia Pangobatan Cai 2

Kumaha Nganggo Trea Cai ...
langkung >>

Bubuka Pamakéan Polyacrylamide

Bubuka Pamakéan Polyacrylamide We ha ...
langkung >>