spanduk
spanduk1
2(3)
1(3)

produk

Bersih Cai Bersih Dunya

deui >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

naon urang ngalakukeun

Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd. aya di kampung halaman perlindungan lingkungan- Jiangsu Yixing kota kumisan Taihu lake.Our parusahaan asup industri perlakuan cai saprak 1985 ku nyadiakeun bahan kimia jeung solusi pikeun sagala jinis pabrik pengolahan limbah industri jeung kota.Kami mangrupikeun salah sahiji perusahaan pangheulana anu ngahasilkeun sareng ngajual bahan kimia perawatan cai di Cina.Urang cooperate kalawan leuwih ti 10 institutes panalungtikan ilmiah pikeun ngembangkeun produk anyar jeung aplikasi anyar.Kami parantos ngumpulkeun pangalaman anu beunghar sareng ngawangun sistem téoritis anu sampurna, sistem kontrol kualitas sareng kamampuan anu kuat pikeun ngadukung jasa.Ayeuna kami geus dimekarkeun jadi skala badag integrator kimia perlakuan cai.

deui >>

Sertipikat

diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng nawaran khusus.

Klik pikeun manual

aplikasi

Bersih Cai Bersih Dunya

  • 01 1985

    Ngadegkeun

  • 02 60+

    produk

  • 03 24 jam

    Palayanan

  • 04 180+

    Nagara

  • 05 50%

    Ékspor

warta

Bersih Cai Bersih Dunya

Kumaha Agén Penetrating diklasifikasikeun?Sabaraha kategori tiasa dibagi kana?

Agen Penetrasi nyaéta kelas bahan kimia anu ngabantosan zat anu kedah diresapi nembus kana zat anu kedah diresapi.Pabrikan dina pamrosésan logam, beberesih industri sareng industri sanésna kedah nganggo Agen Penetrating, anu ngagaduhan adv ...