Ngajalajah perlakuan cai

Ngajalajah perlakuan cai

  • Arah anyar perlakuan kokotor di mangsa nu bakal datang?Tingali kumaha pabrik limbah Walanda dirobih

    Ku sabab kitu, nagara-nagara di sakumna dunya parantos nyobian rupa-rupa rute téknis, hayang pisan ngahontal konservasi énergi sareng pangurangan émisi, sareng mulangkeun lingkungan bumi.Dina tekenan ti lapisan ka lapisan, tutuwuhan kokotor, salaku pamakéna énergi badag, anu alami nyanghareupan transfor ...
    Maca deui
  • Babandingan Téknologi Perawatan Kotoran Desentralisasi di Bumi sareng Luar Negeri

    Seuseueurna penduduk nagara urang hirup di kota-kota leutik sareng padésan, sareng polusi limbah désa ka lingkungan cai parantos narik perhatian.Iwal laju perlakuan kokotor low di wewengkon kulon, laju perlakuan kokotor di padesaan nagara kuring boga gen ...
    Maca deui
  • perlakuan cai slime batubara

    Cai slime batubara nyaéta cai buntut industri anu dihasilkeun ku persiapan batubara baseuh, anu ngandung sajumlah ageung partikel lendir batubara sareng mangrupikeun salah sahiji sumber polusi utama tambang batubara.Cai mukus mangrupakeun sistem polydisperse kompléks.Ieu diwangun ku partikel tina ukuran béda, wangun, dénsitas ...
    Maca deui
  • Pangolahan cai limbah

    Pangolahan cai limbah

    Cai Kumbahan & Analisis Cai Kumbahan Pangolahan kumbahan nyaéta prosés anu ngaleungitkeun seuseueurna rereged tina cai limbah atanapi limbah sareng ngahasilkeun limbah cair anu cocog pikeun pembuangan ka lingkungan alam sareng sludge.Pikeun mujarab, limbah kedah disalurkeun kana perlakuan ...
    Maca deui
  • Ngeunaan TPA Leachate

    Naha anjeun terang?Salian ti runtah anu kudu dipilah-pilah, lindi TPA ogé kudu dipilah-pilah.Numutkeun karakteristik lindi TPA, éta tiasa dibagi kana: lindi TPA stasiun transfer, lindi runtah dapur, lindi TPA TPA, sareng pl ...
    Maca deui