Taros Kami

Pabrik Nambihan: Kiduleun Jembatan Niujia, kota Guanlin, Kota Yixing, Jiangsu, Cina

Tambahkeun Kantor: Room1012, Gedong Internasional Jiuzhou, Jalan Xincheng, Yixing, Jiangsu, Cina

Mobile / Whatsapp: 86-13861515998

Telp: 86-510-87976997

Fax: 86-510-87975997

Email:

cleanwater@holly-tech.net

cleanwaterchems@holly-tech.net

Toko Alibaba: 

Bahan Kimia Cleanwater (Shanghai) Co., Ltd.

Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Hoyong damel sareng urang?