Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Produk Utama

DUANG bersih bersih dunya

cw08

Agén Ngabubarkeun Cai

CW-08 mangrupikeun flocculant édisiensi épisiensi tinggi sareng sababaraha fungsi sapertos dekolorisasi, flookulasi, réduksi COD sareng réduksi BOD.

1.PAM-Anionic polyacrylamide (1)

PAM Polyacrylamide

Produk ieu polimér tinggi leyur-cai. Éta henteu leyur dina kaseueuran pelarut organik, kalayan kagiatan flocculate anu saé, sareng tiasa ngirangan résistansi gesekan antara cairan. Éta ngagaduhan dua bentuk anu bénten, bubuk sareng émulsi.

dcda (1)

DCDA

Bubuk kristal bodas. Éta leyur dina cai, alkohol, étiléna glikol sareng dimethylformamide, tapi ampir leyur dina éter sareng bénzéna. Teu kabeuleum. Manteng nalika garing.

Sejarah Pangwangunan

1985 Pabrik Bahan Kimia Yixing Niujia didirikeun
2004 Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd. didirikeun
Departemén Ékspor 2012 didirikeun
2015 Penjualan ékspor jumlahna sakitar 30%
2015 Kantor ngagedéan sareng ngalih kana alamat énggal
Kuantitas penjualan taunan 2019 ngahontal 50000 ton
2020 Suplier Top Global disahkeun ku Alibaba

 

Émbaran parusahaan

Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd.

Alamat:

Kiduleun Jembatan Niujia, kota Guanlin, Kota Yixing, Jiangsu, Cina

E-Mail:

cleanwater@holly-tech.net cleanwaterchems@holly-tech.net

Telepon: 0086 13861515998

Tel: 86-510-87976997

Produk Panas

DUANG bersih bersih dunya

pdadmac (1)

Poli DADMAC

Produk ieu (sacara téknis dingaranan Poly dimethyl diallyl ammonium chloride) nyaéta polimér kationik dina bentuk bubuk atanapi bentuk cair sareng éta tiasa dibubarkeun dina cai.

pac (1)

PAC-PolyAluminum Klorida

Hal ieu sacara umum diterapkeun dina pemurnian cai, pangobatan cai limbah, cor presisi, produksi kertas, industri farmasi sareng bahan kimia sapopoé.

Organic silicon defoamer (1)

Defoamer silikon organik

Defoamerna diwangun ku polysiloxane, modifikasi polysiloxane, résin silikon, hideung karbon bodas, agén anu nyebarkeun sareng stabilisator, jst.

Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd.