Agén Ngabubarkeun Cai

  • Water Decoloring Agent CW-08

    Agén Ngaleupaskeun Cai CW-08

    Agén Ngadamel Cai CW-08 biasana dianggo pikeun ngubaran cai limbah tina tékstil, percetakan sareng pewarnaan, ngadamel kertas, cet, pigmén, dyestuff, tinta percetakan, kimia batubara, minyak bumi, petrokimia, produksi coking, péstisida sareng bidang industri sanésna. Aranjeunna gaduh kamampuan ngarah ngaleungitkeun warna, COD sareng BOD.

  • Water Decoloring Agent CW-05

    Agén Ngaleupaskeun Cai CW-05

    Agén decoloring CW-05 seueur dianggo dina prosés ngaluarkeun warna cai limbah produksi.