PAM-Anionic Polyacrylamide

PAM-Anionic Polyacrylamide

PAM-Anionic Polyacrylamide seueur dilarapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Produk ieu polimér tinggi leyur-cai. Éta henteu leyur dina kaseueuran pelarut organik, kalayan kagiatan flocculate anu saé, sareng tiasa ngirangan résistansi gesekan antara cairan. Éta ngagaduhan dua bentuk anu bénten, bubuk sareng émulsi.

Widang Aplikasi

1. Éta tiasa dianggo pikeun ngubaran limbah industri sareng limbah tambang.

2. Éta ogé tiasa dianggo salaku panambah tina bahan leutak dina kebon minyak, pangeboran géologis sareng matak pikaboseneun.

Industri gula-gula sanés

Industri industri-farmasi séjén

Industri konstruksi-industri sanés

Industri-akuakultur séjén

Industri-pertanian séjén

Industri minyak

Industri pertambangan

Industri tékstil

Industri minyak bumi

Industri nyieun kertas

Spésifikasi

Barang

Anionik Polyacrylamide

Penampilan

1.PAM-Anionic polyacrylamide (5)

Bodas Rupa-Keusik Wangun

Bubuk

1.PAM-Anionic polyacrylamide (6)

Bodas Bima

Émulsi

Beurat Molekul

6juta-10juta

/

Lonicity

5-80

/

Viskositas Asin%

/

6-10

Gelar Hidrolisis%

/

30-35

Eusi Padet%

≥90

35-40

Hirup rak

12 Bulan

6 Bulan

Catetan: Produk kami tiasa dilakukeun dina pamundut khusus anjeun.

Métode Aplikasi

Bubuk

1. Produk kedah disiapkeun kanggo larutan cai 0,1% salaku konsentrasi. Langkung saé nganggo cai nétral sareng garing.

2. Produk kedah sumebar sacara merata dina cai aduk, sareng ngaleyurkeun tiasa dipercepat ku pemanasan cai (handapeun 60 ℃).

3. Dosis anu paling ekonomis tiasa ditangtukeun dumasar kana tés awal. Nilai pH cai anu kedah diubaran kedah disaluyukeun sateuacan diubaran.

Émulsi

Nalika éncér emulsi dina cai, éta sakuduna diaduk gancang pikeun nyieun polimér hidrogel dina émulsi anu cekap kontak sareng cai sareng gancang bubarkeun dina cai. Waktos bubaran sakitar 3-15 menit.

Paket sareng Panyimpenan

Émulsi

Pakét: drum palastik 25L, 200L, 1000L.

Panyimpenan: Suhu ingetan émulsi sampurna antara 0-35 ℃. Emulsi umum tiasa disimpen salami 6 bulan. Nalika waktos panyimpenan panjang, bakal aya lapisan minyak disimpen dina lapisan luhur emulsi sareng éta normal. Dina waktos ieu, fase minyak kedah dipulangkeun ka emulsi ku agitasi mékanis, sirkulasi pompa, atanapi agitasi nitrogén. Kinerja emulsi moal kapangaruhan. Émulsi beku dina suhu anu langkung handap tina cai. Emulsi beku tiasa dianggo saatos dilebur, sareng prestasina moal robih sacara signifikan. Nanging, panginten diperyogikeun pikeun nambihan surfaktan anti fase kana cai nalika diincer ku cai.

Bubuk

Pakét: Produk padet tiasa dibungkus dina kantong plastik batin, sareng salajengna dina kantong anyaman polipropilén sareng unggal kantong anu ngandung 25Kg.

Panyimpenan: Kedah diégél sareng disimpen dina tempat anu garing sareng tiis handapeun 35 ℃.

2
2
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami