PAM-Nonionic Polyacrylamide

PAM-Nonionic Polyacrylamide

PAM-Nonionic Polyacrylamide seueur dilarapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.


  • Barang: Nonionic Polyacrylamide
  • Penampilan: Bodas atanapi Cahaya Konéng Granular atanapi Bubuk
  • Beurat molekul: 8juta-15juta
  • Gelar Hidrolisis: <5
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan

    Produk ieu polimér tinggi leyur-cai. Mangrupikeun polimér liniér sareng beurat molekul tinggi, tingkat handap hidrolisis sareng kamampuan flocculation anu kuat pisan. Sareng tiasa ngirangan résistansi gesekan antara cair.

    Widang Aplikasi

    1. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngadaur mulangkeun cai limbah tina ngahasilkeun liat.

    2. Éta tiasa dianggo pikeun centrifugalize tailing cuci batubara sareng nyaring partikel halus tina bijih beusi.

    3. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngubaran limbah industri.

    Industri gula-gula sanés

    Industri industri-farmasi séjén

    Industri konstruksi-industri sanés

    Industri-akuakultur séjén

    Industri-pertanian séjén

    Industri minyak

    Industri pertambangan

    Tekstil

    Industri pangobatan cai

    Perlakuan cai

    Spésifikasi

    Item

    Nonionic Polyacrylamide

    Penampilan

    Bodas atanapi Cahaya Konéng Granular atanapi Bubuk

    Beurat Molekul

    8juta-15juta

    Gelar Hidrolisis

    <5

    Catetan: Produk kami tiasa dilakukeun dina pamundut khusus anjeun.

    Métode Aplikasi

    1. Produk kedah disiapkeun kanggo larutan cai 0,1% salaku konsentrasi. Langkung saé nganggo cai nétral sareng garing.

    2. Produk kedah sumebar sacara merata dina cai aduk, sareng ngaleyurkeun tiasa dipercepat ku pemanasan cai (handapeun 60 ℃).

    3. Dosis anu paling ekonomis tiasa ditangtukeun dumasar kana tés awal. Nilai pH cai anu kedah diubaran kedah disaluyukeun sateuacan diubaran.

    Paket sareng Panyimpenan

    1. Produk padet tiasa dipak dina kantong plastik batin, sareng salajengna dina kantong anyaman polipropilén sareng unggal kantong anu ngandung 25Kg. Produk koloid tiasa dipak dina kantong plastik batin sareng salajengna dina drum plat serat sareng unggal kendang anu ngandung 50Kg atanapi 200Kg.

    2. Produk ieu hibroskopis, maka éta kedah disegel sareng disimpen di tempat anu garing sareng tiis handapeun 35.

    3. Produk padet kedah dicegah tina paburencay dina taneuh kusabab bubuk hygroscopic tiasa nyababkeun leueur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami