PAM-Cationic Polyacrylamide

PAM-Cationic Polyacrylamide

PAM-Cationic Polyacrylamide seueur dilarapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Produk ieu mangrupikeun bahan kimia anu ramah lingkungan. Éta henteu leyur dina kaseueuran pelarut organik, kalayan kagiatan flocculate anu saé, sareng tiasa ngirangan résistansi gesekan antara cairan. Éta ngagaduhan dua bentuk anu bénten, bubuk sareng émulsi.

Widang Aplikasi

1. Hal ieu utamina dianggo pikeun pembuangan lumpur sareng ngirangan tingkat kadar cai tina sludge.

2. Éta tiasa dianggo pikeun ngubaran cai limbah industri sareng cai limbah kahirupan. 

3. Éta tiasa dianggo pikeun ngadamel kertas pikeun ningkatkeun kakuatan garing sareng baseuh kertas sareng ningkatkeun kakuatan garing sareng baseuh kertas sareng ningkatkeun reservasi serat alit sareng keusikan.

Industri gula-gula sanés

Industri industri-farmasi séjén

Industri konstruksi-industri sanés

Industri-akuakultur séjén

Industri-pertanian séjén

Industri minyak

Industri pertambangan

Industri tékstil

Industri minyak bumi

Industri nyieun kertas

Kauntungannana

1. Gampang ngaleyurkeun, ngaleyurkeun waktos 40min

2. efisiensi tinggi

3. Molekul tinggi, beurat molekul 10 juta

4. Kasucian luhur, tanpa najis

Spésifikasi

Barang

Kationik Polyacrylamide

Penampilan

2.PAM-Cationic polyacrylamide (4)

Keusik Rupa Bodas

Bubuk Wangun

2.PAM-Cationic polyacrylamide (5)

Bodas Bima

Émulsi

Beurat Molekul

15juta-25juta

/

Lonicity

/

5-55

Viskositas Asin%

/

4,5-7

Gelar Hidrolisis%

10-40

/

Eusi Padet%

≥90

35-40

Hirup rak

12 Bulan

6 Bulan

Catetan: Produk kami tiasa dilakukeun dina pamundut khusus anjeun.

Métode Aplikasi

Bubuk

1. Éta kedah éncér kana konsentrasi 0,1% (dumasar kana eusi padet). Langkung saé nganggo cai nétral atanapi garing.

2. Nalika nyiapkeun solusi, produk kedah sumebar sacara merata dina cai aduk, biasana suhuna antara 50-60 ℃. 

3. Dosis anu paling ekonomis dumasarkeun kana sidang.

Émulsi

Nalika éncér emulsi dina cai, éta sakuduna diaduk gancang pikeun nyieun polimér hidrogel dina émulsi anu cekap kontak sareng cai sareng gancang bubarkeun dina cai. Waktos bubaran sakitar 3-15 menit.

Paket sareng Panyimpenan

Émulsi

Pakét: drum palastik 25L, 200L, 1000L.

Panyimpenan: Suhu ingetan émulsi sampurna antara 0-35 ℃. Emulsi umum disimpen salami 6 bulan. Nalika waktos panyimpenan panjang, bakal aya lapisan minyak disimpen dina lapisan luhur emulsi sareng éta normal. Dina waktos ieu, fase minyak kedah dipulangkeun ka emulsi ku agitasi mékanis, sirkulasi pompa, atanapi agitasi nitrogén. Kinerja emulsi moal kapangaruhan. Émulsi beku dina suhu anu langkung handap tina cai. Emulsi beku tiasa dianggo saatos dilebur, sareng prestasina moal robih sacara signifikan. Nanging, panginten diperyogikeun pikeun nambihan surfaktan anti fase kana cai nalika diincer ku cai.Éta tiasa disimpen salami 6 sasih. Nalika waktos panyimpenan panjang, bakal aya lapisan minyak disimpen dina luhur

Bubuk

Pakét: Produk padet tiasa dibungkus dina kantong plastik batin, sareng salajengna dina kantong anyaman polipropilén sareng unggal kantong anu ngandung 25Kg.

Panyimpenan: Kedah diégél sareng disimpen dina tempat anu garing sareng tiis handapeun 35 ℃.

2
3
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami