Warta Industri

Warta Industri

  • Can flocculant be put into MBR membrane pool?

    Naha flocculant tiasa dilebetkeun kana kolam renang mémbran MBR?

    Ngaliwatan tambahan polydimethyldiallylammonium klorida (PDMDAAC), polyaluminum klorida (PAC) jeung flocculant komposit tina dua dina operasi kontinyu tina bioreactor mémbran (MBR), maranéhanana ditalungtik pikeun alleviate MBR. Pangaruh fouling mémbran. Tes ngukur ch ...
    Maca deui
  • Dicyandiamide formaldehyde resin decoloring agent

    Dicyandiamide formaldehida agén decoloring résin

    Diantara pengolahan cai limbah industri, nyitak sareng ngawarnaan cai limbah mangrupikeun salah sahiji limbah anu paling hese diolah. Cai mibanda komposisi kompléks, nilai chroma tinggi, konsentrasi luhur, sarta hese nguraikeun. Ieu mangrupikeun salah sahiji limbah industri anu paling serius sareng sesah diolah ...
    Maca deui
  • How to determine what type of polyacrylamide is

    Kumaha nangtukeun naon jinis polyacrylamide

    Sakumaha urang terang, sababaraha jinis polyacrylamide ngagaduhan jinis perlakuan limbah sareng épék anu béda. Janten polyacrylamide mangrupikeun partikel bodas, kumaha cara ngabédakeun modélna? Aya 4 cara basajan pikeun ngabédakeun modél polyacrylamide: 1. Urang sadayana terang yén polyacryla kationik ...
    Maca deui
  • Solutions to common problems of polyacrylamide in sludge dewatering

    Solusi pikeun masalah umum polyacrylamide dina dewatering sludge

    flokulan polyacrylamide pohara efektif dina dewatering sludge jeung settling kokotor. Sababaraha konsumén ngalaporkeun yén pam polyacrylamide anu dianggo dina dewatering sludge bakal mendakan masalah sapertos kitu sareng anu sanés. Dinten ayeuna, kuring bakal nganalisis sababaraha masalah umum pikeun sadayana. : 1. Pangaruh flokulasi p...
    Maca deui
  • Review on research progress of pac-pam combination

    Tinjauan kamajuan panalungtikan kombinasi pac-pam

    Xu Darong 1,2, Zhang Zhongzhi 2, Jiang Hao 1, Ma Zhigang 1 (1. Beijing Guoneng Zhongdian konservasi énergi jeung Protection Lingkungan Téhnologi Co., Ltd., Beijing 100022; 2. Cina Universitas Perminyakan (Beijing), Beijing 102249 ) Abstrak: dina widang wastewater jeung wastewater treatmentm...
    Maca deui
  • High Quality China Hard Water Remove Chlorine Fluoride Heavy Metals Sediments Impurities

    Kualitas luhur Cina Cai teuas Cabut klorin fluorida logam beurat sédimén pangotor

    Agén panyabutan logam beurat CW-15 mangrupikeun penangkap logam beurat anu henteu beracun sareng ramah lingkungan. Kimia ieu bisa ngabentuk sanyawa stabil jeung paling monovalent na ion logam divalent dina cai limbah, kayaning: Fe2 +, Ni2 +, Pb2 +, Cu2 +, Ag +, Zn2 +, Cd2 +, Hg2 +, Ti + na Cr3 +, lajeng ngahontal tujuan nyoplokkeun hea. ..
    Maca deui
  • Factory directly China Diallyl Dimethyl Ammonium Chloride Dadmac

    Pabrik langsung Cina Diallyl Dimétil Amonium Klorida Dadmac

    Halo, ieu pabrik kimia cleanwat ti Cina, sarta fokus utama urang dina decolorization kokotor. Hayu atuh ngenalkeun salah sahiji produk parusahaan urang-DADMAC. DADMAC mangrupakeun purity tinggi, aggregated, uyah amonium kuarternér jeung muatan luhur kapadetan monomér kationik. Penampilanna warna-warni ...
    Maca deui
  • Aplikasi pikeun Acrylamide Co-polimér (PAM)

    PAM loba dipaké dina sistem lingkungan kaasup: 1. salaku enhancer viskositas di recovery minyak ditingkatkeun (EOR) jeung nu leuwih anyar salaku reducer gesekan dina volume tinggi fracturing hidrolik (HVHF); 2.as a flocculant dina perlakuan cai sarta dewatering sludge; 3. salaku...
    Maca deui
  • Cara Ngagunakeun Bahan Kimia Pangolahan Cai 1

    Kumaha Nganggo Bahan Kimia Pangolahan Cai 1 Urang ayeuna langkung nengetan pikeun ngubaran cai limbah nalika polusi lingkungan beuki parah.Bahan kimia perawatan cai mangrupikeun bantu anu dipikabutuh pikeun alat-alat pangolahan cai limbah.Bahan kimia ieu béda dina ...
    Maca deui
  • Cara Ngagunakeun Bahan Kimia Pangolahan Cai 2

    Kumaha Nganggo Bahan Kimia Pengolahan Cai 3 Urang ayeuna langkung nengetan pikeun ngubaran cai limbah nalika polusi lingkungan beuki parah.Bahan kimia perawatan cai mangrupikeun bantu anu dipikabutuh pikeun alat-alat pangolahan cai limbah.Bahan kimia ieu béda dina ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami: