DADMAC

  • DADMAC

    DADMAC

    DADMAC mangrupikeun purity tinggi, agregat, uyah amonium kuaternér sareng monomer kationik kapadetan tinggi. Penampilanna henteu cair sareng transparan cair tanpa bau anu ngaganggu. DADMAC tiasa leyur dina cai kalayan gampang pisan. Rumus molekul na nyaéta C8H16NC1 sareng beurat molekulna nyaéta 161.5. Aya ikatan ganda alkénil dina struktur molekul sareng tiasa ngawangun polimér homo linier sareng sagala jinis kopolimer ku sababaraha réaksi polimérisasi.