DADMAC

DADMAC

DADMAC mangrupikeun purity tinggi, agregat, uyah amonium kuaternér sareng monomer kationik kapadetan tinggi. Penampilanna henteu cair sareng transparan cair tanpa bau anu ngaganggu. DADMAC tiasa leyur dina cai kalayan gampang pisan. Rumus molekul na nyaéta C8H16NC1 sareng beurat molekulna nyaéta 161.5. Aya ikatan ganda alkénil dina struktur molekul sareng tiasa ngawangun polimér homo linier sareng sagala jinis kopolimer ku sababaraha réaksi polimérisasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

DADMAC mangrupikeun purity tinggi, agregat, uyah amonium kuaternér sareng monomer kationik kapadetan tinggi. Penampilanna henteu cair sareng transparan cair tanpa bau anu ngaganggu. DADMAC tiasa leyur dina cai kalayan gampang pisan. Rumus molekul na nyaéta C8H16NC1 sareng beurat molekulna nyaéta 161.5. Aya ikatan ganda alkénil dina struktur molekul sareng tiasa ngawangun polimér homo linier sareng sagala jinis kopolimer ku sababaraha réaksi polimérisasi. Fitur tina DADMAC stabil pisan dina suhu normal, hidrolisis sareng non-radang, iritasi low kana kulit sareng karacunan rendah.

Widang Aplikasi

1. Éta tiasa dianggo salaku agén ngalereskeun formaldehida- langkung unggul sareng agén antistatik dina ngalelep tekstil sareng ngarengsekeun bantu.

2. éta tiasa dianggo salaku AKD curing akselerator sareng agén konduktif kertas dina papermaking auxiliaries.

3. Éta tiasa dianggo pikeun produk séri sapertos dékolorisasi, flookulasi sareng pemurnian dina pangobatan cai.

4. Éta tiasa dianggo salaku agén nyisiran, agén wetting sareng agén antistatik dina sampo sareng bahan kimia sadidinten sanés.

5. Éta tiasa dianggo salaku flocculant, penstabil liat sareng produk sanés dina bahan kimia lapangan minyak.

Kauntungannana

1. Agén kimia bébas forméehida

2. Épéktip pikeun ningkatkeun fastness ngumbah sareng ngagosok cangkéng

3. Grup aktif dina molekul ningkatkeun épék fix

4. Henteu effluence dina bahan dyeing sareng lampu warna

Spésifikasi

Barang

Lyfm-205-1

Lyfm-205-2

Lyfm-205-4

Penampilan

Tanpa Warni ka Cahaya Konéng Cahaya

Eusi Padet

60 ± 1

61.5

65 ± 1

pH

3.0-7.0

Warna (Apha)

≤50

Nac1,%

≤2.0

Pakét & Panyimpenan

1,125kg PE Drum, 200kg PE Drum, 1000kg IBC Tank

2. Pék sareng jaga produk dina kaayaan anu disegel, tiis sareng garing, hindarkeun ngahubungi oksidan anu kuat.

3. Istilah Validitas: Sataun

4. Transportasi: Barang henteu bahaya


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali