Poli DADMAC

Poli DADMAC

Poli DADMAC seueur dilarapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Produk ieu (sacara téknis dingaranan Poly dimethyl diallyl ammonium chloride) nyaéta polimér kationik dina bentuk bubuk atanapi bentuk cair sareng éta tiasa dibubarkeun dina cai.

Widang Aplikasi

PDADMAC tiasa seueur dianggo dina cai limbah industri sareng pemurnian cai permukaan ogé penebalan sludge sareng dewatering. Éta tiasa ningkatkeun kajelasan cai dina dosis anu cukup handap. Éta ngagaduhan kagiatan anu saé anu ngagancangkeun tingkat sedimentasi. Éta cocog pikeun rupa-rupa pH 4-10.

Produk ieu ogé tiasa dianggo dina cai limbah kolusi, ngadamel cai limbah, lapangan minyak sareng kilang minyak cai limbah berminyak sareng perawatan limbah perkotaan.

Industri cét

Nyitak sareng ngalelep

Industri Oli

industri tambang

Industri tékstil

Ngebor

Ngebor

industri tambang

industri nyieun kertas

industri nyieun kertas

Spésifikasi

Penampilan

pdadmac (5)

Warni atanapi Lampu-Clolor 

Cairan Lengket

pdadmac (3)

Bodas atanapi Cahaya 

Bubuk Konéng

Viskositas Dinamis (mpa.s, 20 ℃)

500-300000

5-500

nilai pH (larutan cai 1%)

3.0-8.0

5.0-7.0

Eusi Padet% ≥

20-50%

≥88%

Hirup rak

Sataun

Sataun

Catetan: Produk kami tiasa dilakukeun dina pamundut khusus anjeun.

Métode Aplikasi

Cairan
1. Nalika dianggo nyalira, éta kedah dicaurkeun kana konsentrasi 0,5% -0,05% (dumasarkeun kana eusi anu padet).
2. Nalika hubungan sareng sumber cai anu béda atanapi cai limbah, dosis na dumasarkeun kana karusuhan sareng konsentrasi cai. Dosis anu paling ekonomis dumasarkeun kana sidang jar.

3. Titik dosis sareng laju pergaulan kedah leres-leres diputuskeun pikeun ngajamin yén bahan kimia tiasa dicampurkeun sareng bahan kimia sanés dina cai sareng floc henteu tiasa dipecah.

4. Éta langkung saé pikeun dosis produk teras-terasan.

Bubuk

Produkna kedah disiapkeun di pabrik anu dilengkepan ku alat dosis sareng distribusi. Sirinig sedeng anu berkelanjutan diperyogikeun. Suhu cai kedah dikawasa antara 10-40 ℃. Jumlah anu diperyogikeun pikeun produk ieu gumantung kana kualitas cai atanapi ciri sludge, atanapi ditilik ku ékspérimén.

Paket sareng Panyimpenan

Cairan

Pakét: 210kg, kendang 1100kg

Ingetan: Produk ieu kedah disegel sareng disimpen di tempat anu garing sareng tiis.

Upami aya stratifikasi saatos disimpen jangka panjang, éta tiasa dicampur sateuacan dianggo.

Bubuk

Pakét: 25kg dijejeran kantong anyaman

Ingetan:Simpen dina tempat anu tiis, garing sareng poék, suhu antara 0-40 ℃. Anggo éta gancang-gancang, atanapi tiasa kapangaruhan ku beueus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali