Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • cleanwat sends you an invitation letter—the 14th Shanghai International Water Exhibition

    cleanwat ngirimkeun anjeun serat uleman — Pameran Cai Internasional Shanghai ka-14

    Tanggal 2 Juni 2021, Pameran Cai Internasional Shanghai ka-14 sacara resmi dibuka. Alamatna aya di Pusat Paméran sareng Paméran Nasional Shanghai. Jumlah stan perusahaan urang —— Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd. nyaéta 7.1H583. Kami tulus ngajak anjeun pikeun ilubiung. Produkna ...
    Maca deui
  • New Product Release—Good Price and Quality Defoamer

    Ngaleupaskeun Produk Anyar-Harga Saé sareng Kualitas Defoamer

      1. defoamer diwangun ku polysiloxane, modifikasi polysiloxane, résin silikon, hideung karbon bodas, agén dispersing sareng stabilizer, sareng sajabana 3. Kinerja suprési busa menonjol 4. Easi ...
    Maca deui
  • Perhatosan Pameran Shanghai

    Perusahaan urang bakal ilubiung dina The 22th China Environmental Expo (IE expo China 2021), Alamat sareng waktos na Shanghai New International Expo Center April 20-22. Aula : W3 Booth : No. L41 Tulus wilujeng sumping sadayana. AOUT EXPO IE Expo Cina dimimitian di 2000. Kalayan langkung ti 20 taun pre industri ...
    Maca deui
  • Bubuka Pamakéan Polyacrylamide

    Bubuka Pamakéan Polyacrylamide Kami parantos ngartos fungsi sareng pangaruh agén pangobatan cai sacara rinci. Aya seueur klasifikasi anu béda-béda numutkeun fungsina sareng jinisna. Polyacrylamide mangrupikeun salah sahiji polimér polimér linier, sareng ranté molekul na contai ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami: