Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • DISCOUNT NOTICE

    Bewara DISKAUN

    Anyar-anyar ieu, perusahaan urang ngayakeun kagiatan promosi Séptémber sareng ngaleupaskeun kagiatan preferensial ieu: Agén Ngaleupaskeun Cai sareng PAM tiasa dipésér sasarengan kalayan diskon anu saé. Aya dua jinis utama agén decolorizing di perusahaan urang. Water Decoloring Agent CW-08 utami dianggo pikeun ...
    Maca deui
  • The September live broadcast is coming!

    Siaran langsung Séptémber badé sumping!

    Siaran langsung Séptémber Purchasing Festival utamina kalebet pengenalan bahan kimia pangolahan limbah sareng uji pemurnian cai limbah. Waktos langsung nyaéta 9: 00-11: 00 am (Waktu Standar CN) Septu.22021, ieu mangrupikeun tautan langsung kami https://watch.alibaba.com/v/785bf2f8-afcc-4eaa-bcdf-57930. ..
    Maca deui
  • Chemical Auxiliary Agent DADMAC for Industrial Waste Water Treatment

    Agén Pembantu Kimia DADMAC pikeun Perawatan Cai Limbah Industri

    Halo, ieu pabrik kimia cleanwat ti Cina, sareng fokus utama urang dina dekolorisasi kokotor. Hayu atuh ngenalkeun salah sahiji produk utama perusahaan urang-DADMAC. DADMAC mangrupikeun purity tinggi, agregat, uyah amonium kuaternér sareng monomer kationik kapadetan tinggi. Penampilanna nyaéta ...
    Maca deui
  • Study meeting on Heavy Metal Remove Agent

    Rapat diajar ngeunaan Agén Hapus Logam Heavy

    Dinten ayeuna, kami ngayakeun rapat diajar produk. Panilitian ieu khususna pikeun produk perusahaan urang anu disebut Heavy Metal Delete Agent. Naon jinis kejutan produk ieu? Cleanwat cW-15 mangrupikeun tukang nyekel logam beurat anu henteu-toksik sareng ramah lingkungan. Bahan kimia ieu tiasa ngawangun ko ...
    Maca deui
  • China Paint Mist Coagulating Ab Agent

    Cina Cét Halimun Koagulasi Ab Agén

    Koagulan Cleanwat pikeun halimun cet (cat mist flocculant) dianggo pikeun panguburan cai limbah cét. Éta diwangun ku agén A & B. Agén A mangrupikeun salah sahiji jinis bahan kimia pangobatan khusus anu dianggo pikeun ngaleungitkeun viskositas cet. Komposisi utama A nyaéta organik polimér. Nalika ditambihan kana recircu cai ...
    Maca deui
  • China Poly Dadmac

    Cina Poli Dadmac

    Urang tiasa nawiskeun produk kualitas luhur, harga kalapa sareng layanan palanggan anu pangsaéna. Tujuan kami nyaéta "Anjeun sumping ka dieu kalayan kasusah sareng kami masihan anjeun seuri kanggo dicandak" Kanggo 2019 desain panganyarna china poly dadmac kanggo pangobatan cai dina bahan kimia kertas, wilujeng sumping prospek sadunya pikeun ...
    Maca deui
  • How to Choose Polyaluminum Chloride in water Treatment

    Kumaha Milih Polyaluminum Klorida dina Perlakuan Cai

    naon ari polyaluminum klorida? Polyaluminum Klorida (Poli aluminium klorida) pondok tina PAC. Mangrupikeun jinis kimia pangobatan cai pikeun cai minum, cai industri, cai limbah, pemurnian cai bawah tanah pikeun ngaleungitkeun warna, ngaleupaskeun COD, jsb ku réaksi. Éta tiasa beregarded salaku jinis floccula ...
    Maca deui
  • Study meeting on paint mist flocculant

    Rapat diajar ngeunaan flocculant mist mist

    Anyar-anyar ieu, kami parantos ngayakeun rapat bagi-bagi pembelajaran, dimana kami sacara sistematis nalungtik flocculant kabut cet sareng produk sanés. Unggal salesman dina tempat anu ngadangukeun ati-ati sareng nyandak catetan, nyatakeun yén aranjeunna parantos ngasilkeun pisan. Hayu atuh masihan anjeun perkenalan ringkes pikeun produk cai bersih —— C ...
    Maca deui
  • Preview of June Big Profit Live Broadcast

    Sawangan Juni Big Profit Live Broadcast

    Halo sadayana, ieu yixing bahan kimia cai bersih co. Ltd. Tanggal 21 Juni 2021, ti 9 enjing dugi ka 11 enjing waktos Cina, urang bakal gaduh siaran langsung anu saé. Téma siaran langsung kami ngeunaan promosi ageung dina Juni. Pabrikan kimia ngahasilkeun untung pangageungna. Agén Ngadolakeun Cai + PAM = Langkung Diskon ...
    Maca deui
  • clean wat polyamine wholesale

    borongan poliésam wat wat

    Produk ieu polimér kationik cair tina beurat molekul anu béda anu dianggo épisién salaku koagulan primér sareng agén nétralisasi dina prosés pamisahan cair-padet dina rupa-rupa industri. Éta dianggo pikeun panguburan cai sareng pabrik kertas. Ieu utamina dianggo dina follo ...
    Maca deui
  • cleanwat sends you an invitation letter—the 14th Shanghai International Water Exhibition

    cleanwat ngirimkeun anjeun serat uleman — Pameran Cai Internasional Shanghai ka-14

    Tanggal 2 Juni 2021, Pameran Cai Internasional Shanghai ka-14 sacara resmi dibuka. Alamatna aya di Pusat Konvensi sareng Paméran Nasional Shanghai. Jumlah stan perusahaan urang —— Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd. nyaéta 7.1H583. Kami tulus ngajak anjeun pikeun ilubiung. Produkna ...
    Maca deui
  • New Product Release—Good Price and Quality Defoamer

    Ngaleupaskeun Produk Anyar-Harga Saé sareng Kualitas Defoamer

      1. defoamer diwangun ku polysiloxane, modifikasi polysiloxane, résin silikon, hideung karbon bodas, agén dispersing sareng stabilizer, sareng sajabana 3. Kinerja suprési busa menonjol 4. Easi ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2

Kirim pesen anjeun ka kami: