Agén Ngaleupaskeun Cai CW-08

Agén Ngaleupaskeun Cai CW-08

Agén Ngadamel Cai CW-08 biasana dianggo pikeun ngubaran cai limbah tina tékstil, percetakan sareng pewarnaan, ngadamel kertas, cet, pigmén, dyestuff, tinta percetakan, kimia batubara, minyak bumi, petrokimia, produksi coking, péstisida sareng bidang industri sanésna. Aranjeunna gaduh kamampuan ngarah ngaleungitkeun warna, COD sareng BOD.


  • Komponén utama: Dicyandiamide résin Formaldehida
  • Penampilan: Cairan Lengket henteu Warni atanapi Lampu-warna
  • Viskositas Dinamis (mpa.s, 20 ° C): 10-500
  • pH (leyuran cai 30%): 2.0-5.0
  • Eusi padet% ≥: 50
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan

    CW-08 mangrupikeun flocculant édisiensi épisiensi tinggi sareng sababaraha fungsi sapertos dekolorisasi, flookulasi,COD sareng réduksi BOD.

    Widang Aplikasi

    1. Hal ieu utamina dianggo pikeun panguburan cai limbah pikeun tékstil, percetakan, pewarnaan, pembuatan kertas, pertambangan, mangsi sareng sajabana.

    2. Éta tiasa dianggo pikeun pangubaran warna pikeun cai limbah warna-warni tina pepelakan dyestuffs. Éta cocog pikeun ngubaran cai limbah kalayan dyestuffs anu diaktipkeun, asem sareng bubarkeun.

    3. Éta ogé tiasa dianggo dina prosés produksi kertas & pulp salaku agén ingetan.

    Industri cét

    Nyitak sareng ngalelep

    Industri Oli

    Industri pertambangan

    Industri tékstil

    Ngebor

    Ngebor

    Industri pertambangan

    Industri nyieun kertas

    Industri nyieun kertas

    Kauntungannana

    1. dekolorisasi anu kuat (> 95%)

    2.Kamampuh ngaleupaskeun COD langkung saé

    3. sedimentasi gancang, flocculation hadé

    4.Henteu polusi(henteu aya aluminium, klorin, ion logam beurat sareng sajabana)

    Spésifikasi

    Barang

    CW-08

    Komponén utama

    Dicyandiamide résin Formaldehida

    Penampilan

    Cairan Lengket henteu Warni atanapi Lampu-warna

    Viskositas Dinamis (mpa.s, 20 ° C)

    10-500

    pH (larutan cai 30%)

    2.0-5.0

    Eusi padet% ≥

    50

    Catetan: Produk kami tiasa dilakukeun dina pamundut khusus anjeun.

    Métode Aplikasi

    1. Produkna kedah diincer ku 10-40 kali cai teras dosed kana cai limbah langsung. Saatos dicampurkeun sababaraha menit, éta tiasa diendapan atanapi diapungkeun janten cai anu jelas.

    2. Nilai pH cai limbah kedah diluyukeun kana 7,5-9 kanggo hasil anu langkung saé.

    3. Nalika warna sareng CODcr kawilang tinggi, éta tiasa dianggo sareng Polyaluminum Klorida, tapi henteu dicampur ngahiji. Ku cara kieu, biaya pangobatan tiasa langkung handap. Naha Polyaluminum Klorida dianggo langkung tiheula atanapi saatosna gumantung kana tés flocculasi sareng prosés pangobatan.

    Paket sareng Panyimpenan

    1. Éta henteu ngabahayakeun, henteu kaduruk sareng henteu ngabeledug. Kedah dijaga dina tempat anu tiis.

    2. Éta dibungkus dina drum plastik kalayan masing-masing ngandung 30kg, 50kg, 250kg, 1000kg, 1250kg IBC tank atanapi anu sanésna numutkeun sarat anjeun.

    3. produk ieu bakal muncul lapisan saatos disimpen jangka panjang, tapi pangaruhna moal kapangaruhan saatos stiring.

    4. Suhu gudang: 5-30 ° C.

    5. Hirup Sareng: Sataun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami