Warta

Warta

  • Cleanwat Polymer Heavy Metal Water Treatment Agent

    Cleanwat Polimér Heavy Metal Water Treatment Agen

    Analisis feasibility tina aplikasi dina pengobatan wastewater industri 1. bubuka dasar polusi logam beurat nujul kana polusi lingkungan disababkeun ku logam beurat atawa sanyawa maranéhanana. Utamana disababkeun ku faktor manusa sapertos pertambangan, pembuangan gas runtah, irigasi kokotor sareng pamakean beurat ...
    Maca deui
  • Can flocculant be put into MBR membrane pool?

    Naha flocculant tiasa dilebetkeun kana kolam renang mémbran MBR?

    Ngaliwatan tambahan polydimethyldiallylammonium klorida (PDMDAAC), polyaluminum klorida (PAC) jeung flocculant komposit tina dua dina operasi kontinyu tina bioreactor mémbran (MBR), maranéhanana ditalungtik pikeun alleviate MBR. Pangaruh fouling mémbran. Tes ngukur ch ...
    Maca deui
  • Dicyandiamide formaldehyde resin decoloring agent

    Dicyandiamide formaldehida agén decoloring résin

    Diantara pangolah cai limbah industri, nyitak sareng ngawarnaan cai limbah mangrupikeun salah sahiji limbah anu paling hese diolah. Cai mibanda komposisi kompléks, nilai chroma tinggi, konsentrasi luhur, sarta hese nguraikeun. Ieu mangrupikeun salah sahiji limbah industri anu paling serius sareng sesah diolah ...
    Maca deui
  • How to determine what type of polyacrylamide is

    Kumaha nangtukeun naon jinis polyacrylamide

    Sakumaha urang terang, jinis polyacrylamide anu béda-béda ngagaduhan jinis perlakuan limbah sareng épék anu béda. Janten polyacrylamide mangrupikeun partikel bodas, kumaha cara ngabédakeun modélna? Aya 4 cara basajan pikeun ngabédakeun modél polyacrylamide: 1. Urang sadayana terang yén polyacryla kationik ...
    Maca deui
  • Solutions to common problems of polyacrylamide in sludge dewatering

    Solusi pikeun masalah umum polyacrylamide dina dewatering sludge

    flokulan polyacrylamide pohara efektif dina dewatering sludge jeung settling kokotor. Sababaraha konsumén ngalaporkeun yén pam polyacrylamide anu dianggo dina dewatering sludge bakal mendakan masalah sapertos kitu sareng anu sanés. Dinten ayeuna, kuring bakal nganalisis sababaraha masalah umum pikeun sadayana. : 1. Pangaruh flokulasi p...
    Maca deui
  • Review on research progress of pac-pam combination

    Tinjauan kamajuan panalungtikan kombinasi pac-pam

    Xu Darong 1,2, Zhang Zhongzhi 2, Jiang Hao 1, Ma Zhigang 1 (1. Beijing Guoneng Zhongdian konservasi énergi jeung Protection Lingkungan Téhnologi Co., Ltd., Beijing 100022; 2. Cina Universitas Perminyakan (Beijing), Beijing 102249 ) Abstrak: dina widang wastewater jeung wastewater treatmentm...
    Maca deui
  • High Quality China Hard Water Remove Chlorine Fluoride Heavy Metals Sediments Impurities

    Kualitas luhur Cina Cai teuas Cabut klorin fluorida logam beurat sédimén pangotor

    Agén panyabutan logam beurat CW-15 mangrupikeun penangkap logam beurat anu henteu beracun sareng ramah lingkungan. Kimia ieu bisa ngabentuk sanyawa stabil jeung paling monovalent na ion logam divalent dina cai limbah, kayaning: Fe2 +, Ni2 +, Pb2 +, Cu2 +, Ag +, Zn2 +, Cd2 +, Hg2 +, Ti + na Cr3 +, lajeng ngahontal tujuan nyoplokkeun hea. ..
    Maca deui
  • Factory directly China Diallyl Dimethyl Ammonium Chloride Dadmac

    Pabrik langsung Cina Diallyl Dimétil Amonium Klorida Dadmac

    Halo, ieu pabrik kimia cleanwat ti Cina, sarta fokus utama urang dina decolorization kokotor. Hayu atuh ngenalkeun salah sahiji produk parusahaan urang-DADMAC. DADMAC mangrupakeun purity tinggi, aggregated, uyah amonium kuarternér jeung muatan luhur kapadetan monomér kationik. Penampilanna warna-warni ...
    Maca deui
  • DISCOUNT NOTICE

    Bewara diskon

    Anyar-anyar ieu, perusahaan kami ngayakeun kagiatan promosi Séptémber sareng ngarilis kagiatan preferensial di handap ieu:Agén Pengolahan Cai sareng PAM tiasa dipésér babarengan kalayan diskon anu saé. Aya dua jenis utama agén decolorizing di company.Water Decoloring Agen kami CW-08 utamana dipaké pikeun t ...
    Maca deui
  • The September live broadcast is coming!

    Siaran langsung Séptémber bakal datang!

    Siaran langsung Séptémber Purchasing Festival utamina kalebet ngenalkeun bahan kimia perawatan cai limbah sareng uji purifikasi cai limbah. Waktu langsung nyaéta 9:00-11:00 am(CN Standard Time) Sept.2,2021, ieu mangrupikeun tautan langsung kami https://watch.alibaba.com/v/785bf2f8-afcc-4eaa-bcdf-57930. ..
    Maca deui
  • Chemical Auxiliary Agent DADMAC for Industrial Waste Water Treatment

    Agén Bantu Kimia DADMAC pikeun Perlakuan Cai Runtah Industri

    Halo, ieu pabrik kimia cleanwat ti Cina, sarta fokus utama urang dina decolorization kokotor. Hayu atuh ngenalkeun salah sahiji produk utama parusahaan urang-DADMAC. DADMAC mangrupakeun purity tinggi, aggregated, uyah amonium kuarternér jeung muatan luhur kapadetan monomér kationik. Penampilanna col...
    Maca deui
  • Study meeting on Heavy Metal Remove Agent

    rapat Study on Heavy Metal Cabut Agen

    Dinten ieu kami ngayakeun rapat diajar produk. Ulikan ieu utamana pikeun produk parusahaan urang disebut Heavy Metal Cabut Agen. Jenis kejutan naon produk ieu gaduh? Cleanwat cW-15 mangrupikeun penangkap logam beurat anu henteu beracun sareng ramah lingkungan. Bahan kimia ieu tiasa ngabentuk co ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami: