PAC-PolyAluminum Klorida

  • PAC-PolyAluminum Chloride

    PAC-PolyAluminum Klorida

    Produk ieu koagulan polimér anorganik épéktip tinggi. Lapang Aplikasi Éta seueur diterapkeun dina pemurnian cai, pangobatan limbah, cor presisi, produksi kertas, industri farmasi sareng bahan kimia sapopoé. Kauntungannana 1. Pangaruh nyucikeun na kana suhu-handap, low-turbidity sareng cai atah anu loba tercemar organik langkung saé tibatan flocculants organik sanésna, saterasna, biaya pangobatan diturunkeun ku 20% -80%.