Poliétilén glikol (PEG)

Poliétilén glikol (PEG)

Poliétilén glikol nyaéta polimér kalayan rumus kimia HO ​​(CH2CH2O)nH.Cai mibanda lubricity alus teuing, moisturizing, dispersi, adhesion, bisa dipaké salaku agén antistatic na softener, sarta ngabogaan rupa-rupa aplikasi dina kosmétik, farmasi, serat kimiawi, karét, plastik, papermaking, cet, electroplating, péstisida, processing logam. jeung industri pangolahan pangan.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Poliétilén glikol nyaéta polimér kalayan rumus kimia HO ​​(CH2CH2O)nH, teu ngairitasi, rasa rada pait, kaleyuran cai anu saé, sareng kasaluyuan anu saé sareng seueur komponén organik.Cai mibanda lubricity alus teuing, moisturizing, dispersi, adhesion, bisa dipaké salaku agén antistatic na softener, sarta ngabogaan rupa-rupa aplikasi dina kosmétik, farmasi, serat kimiawi, karét, plastik, papermaking, cet, electroplating, péstisida, processing logam. jeung industri pangolahan pangan.

ulasan customer

https://www.cleanwat.com/products/

Lapang Aplikasi

1. Produk runtuyan poliétilén glikol bisa dipaké dina farmasi.Poliétilén glikol kalayan beurat molekul relatif low bisa dipaké salaku pangleyur, ko-pangleyur, O / W émulsifier na penstabil, dipaké pikeun nyieun suspensions semén, emulsions, injections, jsb, sarta ogé dipaké salaku matrix salep larut cai na matrix suppository, padet waxy poliétilén glikol kalawan beurat molekul relatif tinggi mindeng dipaké pikeun ngaronjatkeun viskositas na solidification PEG cair beurat molekul low, kitu ogé ngimbangan ubar lianna;Pikeun ubar anu henteu gampang leyur dina cai, produk ieu bisa dipaké salaku pamawa dispersant padet pikeun ngahontal tujuan dispersi padet, PEG4000, PEG6000 mangrupakeun bahan palapis alus, bahan polishing hidrofilik, pilem na kapsul bahan, plasticizers, pelumas. sareng teundeun matriks pil, pikeun persiapan tablet, pil, kapsul, mikroenkapsulasi, jsb.

2. PEG4000 na PEG6000 dipaké salaku excipients dina industri farmasi pikeun persiapan suppositories na ointments;Hal ieu dipaké salaku agén pagawean dina industri kertas pikeun ngaronjatkeun gloss na smoothness kertas;Dina industri karét, salaku aditif, éta ningkatkeun lubricity sareng plasticity produk karét, ngirangan konsumsi kakuatan nalika ngolah, sareng manjangkeun umur jasa produk karét.

3. Produk runtuyan poliétilén glikol bisa dipaké salaku bahan baku pikeun surfactants éster.

4. PEG-200 bisa dipaké salaku medium pikeun sintésis organik sarta pamawa panas kalawan sarat tinggi, sarta dipaké salaku moisturizer a, solubilizer uyah anorganik, sarta adjuster viskositas dina industri kimia sapopoé;Dipaké salaku softener sarta agén antistatic dina industri tékstil;Hal ieu dipaké salaku agén wetting dina kertas jeung industri péstisida.

5. PEG-400, PEG-600, PEG-800 dianggo salaku substrat pikeun ubar sareng kosmétik, pelumas sareng agén wetting pikeun industri karét sareng industri tékstil.PEG-600 ditambahkeun kana éléktrolit dina industri logam pikeun ningkatkeun pidangan pangaruh grinding tur ningkatkeun luster tina beungeut logam.

6. PEG-1000, PEG-1500 dianggo salaku matriks atanapi pelumas sareng pelembut dina industri farmasi, tékstil sareng kosmetik;Dipaké salaku dispersant dina industri palapis;Ningkatkeun dispersibility cai sarta kalenturan résin, dosage nyaeta 20 ~ 30%;Tinta bisa ningkatkeun kaleyuran tina ngalelep jeung ngurangan volatility anak, nu utamana cocog dina kertas lilin jeung tinta Pad tinta, sarta ogé bisa dipaké dina ballpoint tinta pikeun nyaluyukeun viskositas tinta;Dina industri karét salaku dispersant a, ngamajukeun vulkanisasi, dipaké salaku dispersant pikeun filler hideung karbon.

7. PEG-2000, PEG-3000 dipaké salaku agén casting processing logam, kawat logam gambar, stamping atawa ngabentuk pelumas sarta motong cairan, grinding pelumas cooling na polishes, agén las, jsb;Hal ieu dipaké salaku pelumas dina industri kertas, jeung sajabana, sarta ogé dipaké salaku napel ngalembereh panas pikeun ngaronjatkeun kapasitas rewetting gancang.

8. PEG-4000 sareng PEG-6000 dianggo salaku substrat dina produksi industri farmasi sareng kosmetik, sareng maénkeun peran nyaluyukeun viskositas sareng titik lebur;Hal ieu dipaké salaku pelumas sarta coolant dina karét sarta industri pangolahan logam, sarta salaku dispersant na emulsifier dina produksi péstisida jeung pigmén;Dipaké salaku agén antistatic, pelumas, jsb dina industri tékstil.

9. PEG8000 dipaké salaku matriks dina industri farmasi sarta kosmétik pikeun ngaluyukeun viskositas sarta titik lebur;Hal ieu dipaké salaku pelumas sarta coolant dina karét sarta industri pangolahan logam, sarta salaku dispersant na emulsifier dina produksi péstisida jeung pigmén;Dipaké salaku agén antistatic, pelumas, jsb dina industri tékstil.

Farmasi

Industri tékstil

Industri kertas

Industri péstisida

Industri kosmétik

spésifikasi

Modél

Penampilan

Warna

Pt-Co

Nilai hidroksil

mg KOH/g

Beurat molekular

Titik és

eusi cai

%

nilai PH

(1% solusi cai

PEG-200

 

Cairan transparan teu warnaan

≤20

510-623

180-220

——

≤1.0

5.0-7.0

PEG-300

Cairan transparan teu warnaan

≤20

340-416

270-330

——

≤1.0

5.0-7.0

PEG-400

Cairan transparan teu warnaan

≤20

255-312

360-440

4-10

≤1.0

5.0-7.0

PEG-600

Cairan transparan teu warnaan

≤20

170-208

540-660

20-25

≤1.0

5.0-7.0

PEG-800

Krim bodas susu

≤30

127-156

720-880

26-32

≤1.0

5.0-7.0

PEG-1000

Padet bodas susu

≤40

102-125

900-1100

38-41

≤1.0

5.0-7.0

PEG-1500

Padet bodas susu

≤40

68-83

1350-1650

43-46

≤1.0

5.0-7.0

PEG-2000

Padet bodas susu

≤50

51-63

1800-2200

48-50

≤1.0

5.0-7.0

PEG-3000

Padet bodas susu

≤50

34-42

2700-3300

51-53

≤1.0

5.0-7.0

PEG-4000

Padet bodas susu

≤50

26-32

3600-4400

53-54

≤1.0

5.0-7.0

PEG-6000

Padet bodas susu

≤50

17.5-20

5500-7000

54-60

≤1.0

5.0-7.0

PEG-8000

Padet bodas susu

≤50

12-16

7200-8800

55-63

≤1.0

5.0-7.0

PEG-10000

Padet bodas susu

≤50

9.4-12.5

9000-120000

55-63

≤1.0

5.0-7.0

PEG-20000

Padet bodas susu

≤50

5-6.5

18000-22000

55-63

≤1.0

5.0-7.0

Métode Aplikasi

Éta dumasar kana aplikasi anu diajukeun

Paket jeung Panyimpenan

Paket: PEG200,400,600,800,1000,1500 nganggo 200kg kendang beusi atanapi 50kg kendang plastik

PEG2000,3000,4000,6000,8000 nganggo kantong anyaman 20kg saatos motong kana irisan

Panyimpenan: Éta kedah disimpen dina tempat anu garing, ventilasi, upami disimpen saé, umur rakna 2 taun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali