Produk

  • Water Decoloring Agent CW-08

    Agén Ngaleupaskeun Cai CW-08

    Agén Ngadamel Cai CW-08 biasana dianggo pikeun ngubaran cai limbah tina tékstil, percetakan sareng pewarnaan, ngadamel kertas, cet, pigmén, dyestuff, tinta percetakan, kimia batubara, minyak bumi, petrokimia, produksi coking, péstisida sareng bidang industri sanésna. Aranjeunna gaduh kamampuan ngarah ngaleungitkeun warna, COD sareng BOD.

  • Water Decoloring Agent CW-05

    Agén Ngaleupaskeun Cai CW-05

    Agén decoloring CW-05 seueur dianggo dina prosés ngaluarkeun warna cai limbah produksi.

  • Poly DADMAC

    Poli DADMAC

    Poli DADMAC seueur dilarapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.

  • DADMAC

    DADMAC

    DADMAC mangrupikeun purity tinggi, agregat, uyah amonium kuaternér sareng monomer kationik kapadetan tinggi. Penampilanna henteu cair sareng transparan cair tanpa bau anu ngaganggu. DADMAC tiasa leyur dina cai kalayan gampang pisan. Rumus molekul na nyaéta C8H16NC1 sareng beurat molekulna nyaéta 161.5. Aya ikatan ganda alkénil dina struktur molekul sareng tiasa ngawangun polimér homo linier sareng sagala jinis kopolimer ku sababaraha réaksi polimérisasi.

  • PAM-Anionic Polyacrylamide

    PAM-Anionic Polyacrylamide

    PAM-Anionic Polyacrylamide seueur dilarapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.

  • PAM-Cationic Polyacrylamide

    PAM-Cationic Polyacrylamide

    PAM-Cationic Polyacrylamide seueur dilarapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.

  • PAM-Nonionic Polyacrylamide

    PAM-Nonionic Polyacrylamide

    PAM-Nonionic Polyacrylamide seueur dilarapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.

  • Polyamine

    Poliamin

    Poliamin sacara umum diterapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.

  • PAC-PolyAluminum Chloride

    PAC-PolyAluminum Klorida

    Produk ieu koagulan polimér anorganik épéktip tinggi. Lapang Aplikasi Éta seueur diterapkeun dina pemurnian cai, pangobatan limbah, cor presisi, produksi kertas, industri farmasi sareng bahan kimia sapopoé. Kauntungannana 1. Pangaruh nyucikeun na kana suhu-handap, low-turbidity sareng cai atah anu loba tercemar organik langkung saé tibatan flocculants organik sanésna, saterasna, biaya pangobatan diturunkeun ku 20% -80%.

  • ACH – Aluminum Chlorohydrate

    ACH - Kloridid ​​Aluminium

    Produk mangrupikeun sanyawa macromolecular anorganik. Éta bubuk bodas atanapi cairan henteu warnaan. Lapang Aplikasi Éta gampang dibubarkeun dina cai sareng korosi. Éta seueur dianggo salaku bahan baku pikeun farmasi sareng kosmétik khusus (sapertos antiperspirant) dina industri kimia sapopoé; cai minum, pangolahan cai limbah industri.

  • Coagulant For Paint Fog

    Koagulan Kanggo Kabut Cét

    Koagulan pikeun halimun cet diwangun ku agén A & B. Agén A mangrupikeun salah sahiji jinis bahan kimia pangobatan khusus anu dianggo pikeun ngaleungitkeun viskositas cet.

  • Heavy Metal Remove Agent

    Agén Hapus Metal Heavy

    Agén Ngaleungitkeun Logam Heavy sacara lega diterapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.

1234 Teras> >> Halaman 1/4