Poliamin

Poliamin

Poliamin sacara umum diterapkeun dina produksi sababaraha jinis perusahaan industri sareng perawatan limbah.


  • Penampilan: Cacana Transparan Koneng Teu Warni Pikeun Rada
  • Alam Ionik: Kationik
  • Nilai pH (Deteksi Langsung): 4.0-7.0
  • Eusi Padet%: 50
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan

    Produk ieu polimér kationik cair tina beurat molekul anu béda anu dianggo épisién salaku koagulan primér sareng agén nétralisasi dina prosés pamisahan cair-padet dina rupa-rupa industri. Éta dianggo pikeun panguburan cai sareng pabrik kertas.

    Widang Aplikasi

    1. Klarifikasi cai

    2.Belt filter, centrifuge sareng screw press dewatering

    3. Démulsifikasi

    4. flotasi hawa leyur

    5. filtrasi

    Spésifikasi

    Penampilan

    Cacana Transparan Koneng Teu Warni Pikeun Rada

    Sifat Ionik

    Kationik

    Nilai pH (Deteksi Langsung)

    4.0-7.0

    Eusi Padet%

    50

    Catetan: Produk kami tiasa dilakukeun dina pamundut khusus anjeun.

    Métode Aplikasi

    1. Nalika dianggo nyalira, éta kedah dilebur kana konsentrasi cai (dumasar kana eusi padet).

    2. Nalika dipaké pikeun ngubaran cai sumber anu béda atanapi cai limbah, dosis na dumasarkeun kana karusuhan sareng konsentrasi cai. Dosis anu paling ekonomis dumasarkeun kana sidang. Titik dosis sareng laju pergaulan kedah leres-leres diputuskeun pikeun ngajamin yén bahan kimia tiasa dicampurkeun sareng bahan kimia anu sanés dina cai sareng floc henteu tiasa dipecah.

    3. Éta langkung saé pikeun dosis produk teras-terasan.

    Paket sareng Panyimpenan

    1. Produk ieu dibungkus dina drum plastik sareng unggal kendang anu ngandung 210kg / kendang atanapi 1100kg / IBC

    2. Produk ieu kedah disegel sareng disimpen di tempat anu garing sareng tiis.

    3. Éta henteu bahaya, henteu-kaduruk sareng henteu ngabeledug. Éta henteu bahan kimia bahaya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali