Agén Ngaleupaskeun Cai CW-05

Agén Ngaleupaskeun Cai CW-05

Agén decoloring CW-05 seueur dianggo dina prosés ngaluarkeun warna cai limbah produksi.


  • Komponén utama: Dicyandiamide résin Formaldehida
  • Penampilan: Cairan Lengket henteu Warni atanapi Lampu-warna
  • Viskositas Dinamis (mpa.s, 20 ° C): 10-500
  • pH (leyuran cai 30%): <3
  • Eusi Padet% ≥: 50
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan

    Produk ieu polimér kationik amonium kuartérér.

    Widang Aplikasi

    1. Hal ieu utamina dianggo pikeun panguburan cai limbah pikeun tékstil, percetakan, pewarnaan, pembuatan kertas, pertambangan, mangsi sareng sajabana.

    2. Éta tiasa dianggo pikeun pangubaran warna pikeun cai limbah warna-warni tina pepelakan dyestuffs. Éta cocog pikeun ngubaran cai limbah kalayan dyestuffs anu diaktipkeun, asem sareng bubarkeun.

    3. Éta ogé tiasa dianggo dina prosés produksi kertas & pulp salaku agén ingetan.

    Industri cét

     Industri tékstil

    Industri Oli

    Ngebor

    Ngebor

    Industri tékstil

    Industri nyieun kertas

    Industri pertambangan

    Kauntungannana

    1. Dekolorisasi kuat

    2. Kamampuh ngaleupaskeun COD langkung saé

    3. Sedimentasi gancang, flocculation langkung saé

    4.Henteu polusi(henteu aya aluminium, klorin, ion logam beurat jsb)

    Spésifikasi

    Barang

    CW-05

    Komponén utama

    Dicyandiamide résin Formaldehida

    Penampilan

    Cairan Lengket henteu Warni atanapi Lampu-warna

    Viskositas Dinamis (mpa.s, 20 ° C)

    10-500

    pH (larutan cai 30%)

    <3

    Eusi Padet% ≥

    50

    Catetan: Produk kami tiasa dilakukeun dina pamundut khusus anjeun.

    Métode Aplikasi

    1. Produkna kedah diincer ku 10-40 kali cai teras dosed kana cai limbah langsung. Saatos dicampur pikeun sababaraha menit, éta tiasa diendapan atanapi diapungkeun ku hawa janten cai herang.

    2. Nilai pH cai limbah kedah diluyukeun kana 7,5-9 kanggo hasil anu langkung saé.

    3. Nalika warna sareng CODcr kawilang tinggi, éta tiasa dianggo sareng Polyaluminum Klorida, tapi henteu dicampur ngahiji. Dina ieu margi, biaya pangobatan tiasa langkung handap. Naha Polyaluminum Klorida dianggo langkung tiheula atanapi saatosna gumantung kana tés flocculation sareng prosés pangobatan.

    Paket sareng Panyimpenan

    1. Pakét: 30kg, 250kg, 1250kg IBC tank sareng 25000kg flexibag

    2.Storage: Éta henteu bahaya, henteu kaduruk sareng henteu ngabeledug, éta henteu tiasa disimpen dina panonpoé.

    3. produk ieu bakal muncul lapisan saatos disimpen jangka panjang, tapi pangaruhna moal kapangaruhan saatos sirring.

    4. Suhu gudang: 5-30 ° C.

    5. Hirup Sareng: Sataun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami