Bubuka Pamakéan Polyacrylamide

Bubuka Tina The Use Tina Polyacrylamide

Kami parantos ngartos fungsi sareng pangaruh agén pangobatan cai sacara rinci. Aya seueur klasifikasi anu béda-béda numutkeun fungsina sareng jinisna. Polyacrylamide mangrupikeun salah sahiji polimér polimér linier, sareng ranté molekul na ngandung sajumlah radikal. Éta tiasa nyerep partikel padet anu ditunda dina cai, ion sasak atanapi partikel agregat kana flocs ageung ngalangkungan nétralisasi muatan, ngagancangkeun sédiméntasi partikel anu ditunda, ngagancangkeun klarifikasi larutan, sareng ningkatkeun pangaruh nyaring. Pamakéan detil na bakal diwanohkeun sapertos dihandap kanggo anjeun.

1. Anggo dina embun-embun lumpur

Nalika digunakeun pikeun dewatering lumpur, polyacrylamide kationik tiasa dipilih numutkeun lumpur, anu sacara efektif tiasa nyaring lumpur sateuacan lumpur lebet kana saringan. Nalika embun, éta ngahasilkeun floc ageung, henteu nempel kana lawon saringan, sareng henteu bubarkeun nalika mesin saringan. Kue leutak kandel sareng épisién déhidrasi tinggi.

2. Anggo dina ngubaran cai limbah organik

Nalika dianggo dina pangubaran pembuangan limbah domestik sareng limbah organik, sapertos cai limbah tuangeun sareng alkohol, cai limbah tina pepelakan pangolahan limbah perkotaan, cai limbah bir, limbah pabrik MSG, cai limbah gula, cai limbah pakan, sareng sajabana, Pangaruh tina polyacrylamide kationik langkung saé tibatan uyah anionis, nonionik sareng anorganik sababaraha kali atanapi puluhan kali langkung luhur, kusabab cai limbah sapertos kieu umumna muatan négatip.

3. Pemurnian cai atah tina walungan sareng situ

Polyacrylamide tiasa dianggo pikeun ngubaran cai keran ku cai walungan salaku sumber cai. Kusabab dosisna anu handap, pangaruh anu saé sareng biaya murah, utamina nalika dianggo sasarengan flocculants anorganik, janten éta bakal dianggo dina pepelakan cai salaku flocculant ti Walungan Yangtze, Walungan Konéng sareng bokor anu sanés.

Di luhur nyaéta panggunaan detil tina polyacrylamide. Salaku agén panguburan cai, éta ngagaduhan langkung seueur kinerja dina pangobatan limbah. Nanging, salian ti kagunaan penting dina tilu aspék di luhur, éta ogé tiasa dianggo salaku agén panguat sareng aditif sanés dina ngadamel kertas kanggo ningkatkeun tingkat ingetan pangisi sareng pigmén, sareng ningkatkeun kakuatan kertas; salaku aditif ladang minyak, sapertos liat anti pembengkakan Éta agén kentel pikeun asihan lapangan minyak; éta tiasa maénkeun peran anu saé dina agén ukuran tekstil, kinerja ukuran stabil, kirang ukuranana, tingkat rusakna lawon, sareng permukaan lawon anu rata.


Pos waktos: Jun-03-2019