Kumaha Ngagunakeun Bahan Kimia Pangobatan Cai 1

Kumaha Ngagunakeun Bahan Kimia Pangobatan Cai 1

Kami ayeuna langkung merhatoskeun pikeun ngubaran cai limbah nalika polusi lingkungan beuki parah. Bahan kimia panguburan cai mangrupikeun bantosan anu diperyogikeun pikeun alat-alat panguburan cai limbah. Bahan kimia ieu béda dina épék sareng ngagunakeun cara. Di dieu kami ngenalkeun cara ngagunakeun bahan kimia pangobatan cai anu béda.

I. Polyacrylamide ngagunakeun metode: (Kanggo industri, tékstil, kotoran kota sareng sajabina)

1. ngaleyurkeun produk salaku larutan 0,1% -0,3%. Langkung saé nganggo cai nétral tanpa uyah nalika éncér. (Sapertos cai keran)

2. Punten perhatoskeun: Nalika éncér produk, punten ngontrol tingkat aliran mesin dosis otomatis, pikeun nyingkahan aglomerasi, kaayaan lauk-panon sareng sumbatan dina pipa.

3. Aduk kedah langkung ti 60 menit ku 200-400 gulung / mnt. Langkung saé pikeun ngendalikeun suhu cai salaku 20-30 ℃, éta bakal ngagancangkeun pembubaran. Tapi punten pastikeun suhu aya handapeun 60 ℃.

4. Kusabab rentang ph anu lega anu produk ieu tiasa adaptasi, dosis tiasa 0,1-10 ppm, éta tiasa disaluyukeun numutkeun kualitas cai.

Kumaha cara ngagunakeun kobulan kabut cet: (Bahan kimia khususna dianggo pikeun perawatan kokotor cet)

1. Dina operasi ngalukis, umumna nambihan cat mist coagulant A énjing-énjing, teras nyemprot cet normalna. Tungtungna, tambahkeun kobulan kabut cet B satengah jam sateuacan angkat.

2. Titik dosis tina mist kabut koagulan A agén aya dina inlet cai anu medar, sareng titik dosis agén B aya dina outlet cai anu medar.

3. Numutkeun jumlah cét semprot sareng jumlah cai anu medar, saluyukeun jumlah kobulan kabut cet sareng A dina waktos B.

4. Ngukur nilai PH tina cai anu medar sacara rutin dua kali sapoé pikeun tetep antara 7.5-8.5, sahingga agén ieu tiasa gaduh pangaruh anu saé.

5. Nalika cai sirkulasi digunakeun pikeun sababaraha waktos, konduktivitas, nilai SS sareng eusi padet anu ditunda tina cai sirkulasi bakal ngaleuwihan nilai anu tangtu, anu bakal ngajantenkeun agén ieu hésé dibubarkeun dina cai anu beredar sahingga mangaruhan pangaruhna tina agén ieu. Disarankeun pikeun ngabersihan bak cai sareng ngagentos cai anu medar sateuacan dianggo. Waktos parobihan cai aya hubunganana sareng jinis cét, jumlah cet, iklim sareng kaayaan spésipik peralatan palapis, sareng éta kedah dilaksanakeun saluyu sareng rekomendasi ti teknisi tempat.


Pos waktos: Dec-10-2020