Kumaha Ngagunakeun Bahan Kimia Pangobatan Cai 2

Kumaha Ngagunakeun Bahan Kimia Pangobatan Cai 3

Kami ayeuna langkung merhatoskeun pikeun ngubaran cai limbah nalika polusi lingkungan beuki parah. Bahan kimia panguburan cai mangrupikeun bantosan anu diperyogikeun pikeun alat-alat panguburan cai limbah. Bahan kimia ieu béda dina épék sareng ngagunakeun cara. Di dieu kami ngenalkeun cara ngagunakeun bahan kimia pangobatan cai anu béda.

I. Polyacrylamide ngagunakeun metode: (Kanggo industri, tékstil, kotoran kota sareng sajabina)

1. ngaleyurkeun produk salaku larutan 0,1% -0,3%. Langkung saé nganggo cai nétral tanpa uyah nalika éncér. (Sapertos cai keran)

2. Punten perhatoskeun: Nalika éncér produk, punten ngontrol tingkat aliran mesin dosis otomatis, pikeun nyingkahan aglomerasi, kaayaan lauk-panon sareng sumbatan dina pipa.

3. Aduk kedah langkung ti 60 menit nganggo 200-400 gulung / mnt. Langkung saé pikeun ngendalikeun suhu cai salaku 20-30 , éta bakal ngagancangkeun pembubaran. Tapi punten pastikeun suhu di handapeun 60 .

4. Kusabab rentang ph anu lega anu produk ieu tiasa adaptasi, dosis tiasa 0,1-10 ppm, éta tiasa disaluyukeun numutkeun kualitas cai.

 Kumaha ngagunakeun polyaluminum klorida: (lumaku pikeun industri, percetakan sareng ngalelep, cai limbah kota, sareng sajabana)

   1. Ngaleyurkeun produk polialuminum klorida padet sareng cai dina babandingan 1:10, aduk sareng gunakeun.

  2. Numutkeun kagorengan béda tina cai atah, anu dosis optimal tiasa ditangtoskeun. Sacara umum, nalika karusuhan cai atah 100-500mg / L, dosis na 10-20kg per rébu ton.

  3. Nalika karusuhan cai atah tinggi, dosisna tiasa saé ningkat; nalika karusuhan kirang, dosis tiasa leres dikirangan.

  4. Polyaluminum klorida sareng polyacrylamide (anionik, kationik, non-ionik) dianggo babarengan pikeun hasil anu langkung saé.


Waktos Post: Nov-02-2020